علی اکبری: دشمن در مقابل ایران شکست مفتضحانه‌ای خورده است چرا تنگه هرمز به وضعیت پیشاجنگ بر نخواهد گشت؟ پزشکیان: مشروطه نقطه عطف بیداری و آزادی‌خواهی ملت ایران بود امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی توافق هرمز در حال شکل‌گیری است؛ اما نه توافقی که ترامپ می‌خواست ابن‌الرضا: فناوری بومی ایران، برتر از هر سامانه وارداتی در منطقه است رویترز: تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز و باب‌المندب همچنان پایین است قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه یک اطلاعیه صادر کرد+ جزئیات بیانیه خانواده شهید لاریجانی در خصوص ادعاهای اخیر رسانه‌ها پوستر معناداری که کانال رهبر انقلاب منتشر کرد/ وحدت مکرّراً و مؤکّداً تذکر داده شد شهید علی لاریجانی چگونه ردیابی شد؟/ روایت سردار کوثری از نحوه شهادت دبیر شورای عالی امنیت ملی انفجار در یک نفتکش در تنگه هرمز پزشکیان: هرگز نمی‌توان حوادث دی‌ماه را از یاد برد/ چهره‌ای که برخی از آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای ترسیم می‌کنند، با واقعیت متفاوت است فرصت دوباره برای معافیت سربازی | تمدید مهلت سه‌ساله مشمولان دارای ۳ و ۴ فرزند تا ۱۴۰۷ + جزئیات

نماینده مجلس: دولت به سؤالات بودجه‌ای نمایندگان پاسخ نداده است

نماینده مجلس: دولت به سؤالات بودجه‌ای نمایندگان پاسخ نداده است عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طبق قانون اساسی باید سند بودجه یک‌ساله تنظیم شود، گفت: سؤالات زیادی درباره نحوه بسته‌شدن بودجه سال ۹۹ وجود دارد که دولت تاکنون به آنها پاسخ نداده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۱۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 06
کد خبر: ۲۷۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مهدی مفتح عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: متأسفانه تاکنون دولت گزارشی درباره اینکه قرار است چگونه بودجه سال 99 را تدوین و به مجلس ارائه کند به نمایندگان ارائه نکرده است.

 

وی با اعلام اینکه گفته شده بودجه سال 99 با یک افق 2ساله به مجلس ارائه خواهد شد که این موضوع را نمایندگان از طریق رسانه‌ها شنیده‌اند و تاکنون دولتی‌ها درباره این موضوع گزارشی به مجلس ارائه نکرده‌اند، ادامه داد: البته در قانون اساسی نحوه تنظیم بودجه یک‌ساله ذکر شده است، حتی در دو سال گذشته نمایندگان سعی داشتند زمان تصفیه حساب بخش تملک دارایی سرمایه‌‌ای را تا شهریور ماه قرار دهند که شورای نگهبان این موضوع را مغایر قانون دانست و اعلام کرد باید بودجه تا تیر ماه تنظیم شود، اما دولت چه تدبیری برای نحوه بسته شدن بودجه کشور اندیشیده تاکنون برای نمایندگان مشخص نیست.

 

نماینده مردم تویسرکان در مجلس با تأکید بر اینکه طبق اعلام دولت قرار است اتکای بودجه به نفت در بودجه سال 99 به صفر برسد، افزود: طبق اعلام نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه، قرار است هزینه‌های جاری بودجه از منابعی همچون یارانه پنهان و افزایش درآمدهای مالیاتی و فروش اموال دولتی تأمین شود از لحاظ اینکه نفت از بودجه منفک شود حرکت بجا و خوبی است اما اینکه یک‌ساله بخواهد این اتفاق بیفتد قدری جای نگرانی دارد.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: با توجه به اینکه دولت قصد دارد پول فروش نفت را از بودجه منفک کند باید مشخص شود: سال آینده قیمت حامل‌های انرژی به‌مانند بنزین، گازوئیل و گاز به چه صورتی خواهد شد؟ و تأثیر آنها بر تورم چگونه خواهد بود؟ و چه‌میزان به حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان افزوده خواهد شد که به این اقشار فشار وارد نشود؟

 

مفتح با بیان اینکه برخی از افراد جامعه حقوق‌بگیر نیستند و باید در قبال حذف یارانه پنهان مشخص شود تکلیف این افراد چگونه خواهد شد، عنوان کرد: از این مواردی که بنده اعلام کردم نمایندگان اطلاعی ندارند که در همین راستا دولت باید در کمیسیون برنامه و بودجه به تشریح این موارد بپردازد و به سؤالاتی که در این زمینه وجود دارد پاسخ دهد.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس اضافه کرد: دولتی‌ها اعلام کرده‌اند که بودجه سال 99 را نیز 15 آذر به مجلس ارائه خواهند کرد که امیدواریم پیش از ارائه بودجه به مجلس دولت به سؤالات نمایندگان پاسخ بدهد.

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار